subject
English, 28.06.2019 11:30 andrewmena05

Part a read these sentences from paragraph 2 of the passage. these words sank deep into my heart, stirred up sentiments within that lay slumbering, and called into existence an entirely new train of thought. it was a new and special revelation, explaining dark and mysterious things, with which my youthful understanding had struggled, but struggled in vain. i now understood what had been to me a most perplexing difficulty—…. which definition best expresses the connotative meaning of the word youthful as the author uses it in the second sentence?

ansver
Answers: 1

Another question on English

question
English, 21.06.2019 13:50
What is a casting director, and what do you think might be some of the possible benefits of a director using a casting director? what do you think might be some of the possible drawbacks of a director using a casting director? your response should be at least five sentences. use complete sentences and offer evidence to back up your opinion.
Answers: 3
question
English, 21.06.2019 16:30
Which sentence is written correctly? chicken a lean protein, can by prepared, in manyh chicken a lean protein can be prepared, in many he chicken, a lean protein, can be prepared in many he chicken, a lean, protein can be prepared in-sany he
Answers: 1
question
English, 21.06.2019 21:30
Which phrase best describes roosevelt’s explanation of the german japanese war
Answers: 3
question
English, 22.06.2019 02:30
Read sentence 13 from the draft. some plants retain a great deal of their foliage through much of the spring and summer, but the leaves do not retain their green color for long. which detail would be best to add after sentence 13 to develop the topic? a. since the green color of the leaves that are bright and abundant during the warmer months will disappear by the time it is fall, it is important that the leaves are trimmed and kept freshly cut so that they will last for as long as possible. b. while the temperature outside may dictate when the fall colors of leaves appear, it is only one of many environmental factors that play a part in the changing of colors from green leaves to fall-colored leaves during the cooler months. c. if people want to enjoy the green color of leaves longer, trees should be planted where the environment is warmer and the days longer because chlorophyll in the leaves can only be manufactured and replaced with sunlight and warmth. d. the green chlorophyll normally masks the fall-colored pigments during the warmer months, but as sunlight becomes less abundant and trees become frozen, the fall colors of leaves become more visible as chlorophyll disappears.
Answers: 1
You know the right answer?
Part a read these sentences from paragraph 2 of the passage. these words sank deep into my heart, st...
Questions
question
Mathematics, 29.01.2020 13:49
question
Mathematics, 29.01.2020 13:49
Questions on the website: 13722367